Direct contact? Bel: 06 - 23320007

HomeCorona

Corona

Corona-update 23 februari 2021: uw behandeling gaat door, vooralsnog face-to-face.

Op 23 februari 2021 zijn er door het kabinet weer extra voorzorgsmaatregelen aangekondigd om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Ook ik denk aan uw en onze gezondheid, dus ik houd mij aan de voorzorgsmaatregelen en vragen u om dat ook te doen: geen handen schudden, vaker handen wassen, hoesten en niezen in uw elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken. In ons pand zijn dispensers aanwezig met desinfecterende handalcohol die wij u verzoeken te gebruiken bij binnenkomst. De materialen waar ik mee werk worden grondig gedesinfecteerd na elke wisseling van cliënt.

Ik verzoek u tevens vriendelijk, maar dringend, om bij binnenkomst een mondkapje te dragen en dat op te houden in de wachtkamer, de gangen en het trappenhuis totdat u in de spreekkamer bent. Daar kunt u het (desgewenst) af doen.

Persoonlijke gesprekken op de praktijk blijven vooralsnog mogelijk, dus face-to-face. Wij verzoeken u echter om niet naar de praktijk te komen als u symptomen heeft van COVID19, zoals verkoudheid, keelpijn, hoest of koorts. Ook bij hooikoorts vragen we u vriendelijk om niet te komen. Uw afspraak kan dan gewoon doorgaan per beveiligd beeldbellen of telefoon.

Mocht u niet kunnen komen, dan verzoek ik u dit zo spoedig mogelijk, maar minimaal 24 uur van te voren, te laten weten. Meldt u zich te laat af en/of wilt u geen gebruik maken van een consult per beeldbellen of telefoon, dan moet ik de kosten van het consult van € 82,50 bij u in rekening brengen.