Direct contact? Bel: 06 - 23320007

HomeOver mij

over mijOver mij

Ik ben Jeanne van Vliet, getrouwd en trotse moeder van Emma (15 jaar), Isabelle (13) en Daan (7). Daarnaast heeft mijn man ook een mooie dochter van 20 jaar. Samen hebben wij een samengesteld gezin en dat is soms hard werken. Met alle fases in het leven is het voor mij een mooie uitdaging om ook andere mensen, en gezinnen te begeleiden op hun pad.

Ik heb een Universitaire opleiding Toegepaste Psychologie afgerond. Ik heb naast deze opleiding ook vele andere opleidingen gedaan om mijn expertise te vergroten om mensen te helpen om balans in het leven (weer) te krijgen.

Vanuit mijn volleybalcarriere( jong oranje, 9 jaar eredivisie, top clubs gespeeld) heb ik geleerd wat discipline is en doorzettingsvermogen. Als je iets wilt, dan moet je er iets voor doen. Dan gaat het je lukken. Dit heeft mij erg geholpen in mijn leven, het heeft mij gevormd en ik kan het meegeven. Mijn vader is ook echt een voorbeeld voor mij, hij heeft op latere leeftijd rechten gestudeerd om er vervolgens zijn eigen hulpvraag mee op te lossen.

Je bent bij mij op je plek als je graag wilt veranderen, je oude gedragingen wilt beinvloeden en/of tools nodig hebt om in balans te komen maar dat op dit moment nog niet (alleen) kan.

Samen leer ik je hoe je problemen en situaties makkelijker kunt oplossen en dat doe ik op een praktische en effectieve manier; ik bied handvatten die snel toepasbaar zijn in het dagelijks leven en werk vanuit de innerlijke motivatie en verbinding met de cliënt.

lachend home

Neem contact op