Direct contact? Bel: 06 - 23320007

HomeWerkwijze

Werkwijze

De behandelingen bij focus23 zijn altijd maatwerk. Geen klacht is hetzelfde, geen cliënt is hetzelfde en geen probleem is hetzelfde. Daarom is elke behandeling weer een uniek traject dat ik toesnijd op jouw situatie.

Uit onderzoek naar de werkzaamheid van psychologische behandelingen blijkt duidelijk dat de band die je met je behandelaar hebt, een belangrijk effect heeft op de werkzaamheid van het traject. Daar besteed ik dan ook uitgebreid aandacht aan tijdens het intakegesprek.

Wat er “tussen je oren” speelt is moeilijk te vatten in cijfers en algemeen geldende wetten. Toch geloven ik dat we een hoop op kunnen steken van wetenschappelijk onderzoek en we baseren onze behandelingen dan ook zoveel mogelijk op protocollen die gebaseerd zijn op de laatste wetenschappelijke kennis.

Een goede therapie werkt niet alleen, maar werkt ook zo snel mogelijk. 

Ik zoeken naar de juiste verhouding van snel en goed en behandelen zo kort als mogelijk. Indien er meer sessies nodig zijn of specialistische zorg die ik  niet kan bieden dan zoeken we samen met je naar een oplossing of help ik je met een doorverwijzing.

Daarnaast hebben we geen wachtlijst en kunnen we binnen 5 werkdagen al de eerste afspraak maken. Met die werkwijze zorg ik ervoor dat onze cliënten snel weer de oude zijn.