Direct contact? Bel: 06 - 23320007

HomeHuiswerkinstituut

Huiswerkinstituut

Een focus op ‘leren’ leren bij Focus23

Welkom bij Focus23! Daar begeleiden wij leerlingen vanaf groep 3 tot eind middelbare school. Dit doen wij vanuit het instituut in Amersfoort maar ook aan huis of Online. Wij komen ook op scholen om huiswerkbegeleiding te faciliteren.

Er worden verschillende diensten aangeboden voor leerlingen uit het basisonderwijs en middelbaar onderwijs. Tevens is Focus23 een Praktijk waar verschillende psychologische diensten worden toegepast alles kan gekoppeld worden als daar behoeften voor is. Denk aan kinderen met een adhd, add of andere bijzondere talenten, ben je bij ons aan het goede adres. Wij geven ook trainingen aan leerlingen op middelbarescholen. Dit zijn Faalangst/weerbaarheidstrainingen. Deze zijn zelf geschreven en geacrediteerd. Het mooie is dat alle belangrijke psychologische stromingen gekoppeld zijn aan het onderwijs van nu.

Wij weten als geen ander dat elk kind uniek is en elke hulpvraag anders is. Daarom zijn alle diensten op maat. Graag denken wij met u en uw kind mee en kan met alles helpen. Laat het ons gerust weten.  

Focus23 is aangesloten bij Stichting Leergeld waarbij ook huishoudens die het financieel moeilijk hebben ondersteuning kunnen aanvragen.De kwetsbare kinderen tellen bij Focus23 ook mee.

Voor meer informatie zie de site van Stichting leergeld!

https://www.leergeldamersfoort.nl/huiswerkbegeleiding/ 
 

 

 

 

 

De bijlessen bij Focus23 zijn inclusief materiaal.