Direct contact? Bel: 06 - 23320007

HomeHuiswerkinstituutCitotraining

Citotraining

"Ik snap nu hoe ik die Cito vragen moet maken."

Deze reeks bestaat uit 5 lessen van 50 minuten.  
Totale kosten: €275,00, incl. materiaal en voorbereiding.

De lessen zijn om jouw kind voor te bereiden op het maken van toetsen in het algemeen en de Cito - Entreetoets of de Cito - Eindtoets in het bijzonder.
De les wordt gegeven in groep van maximaal 3 leerlingen.
 
Ik maak met de kinderen opdrachten van de belangrijkste leerdoelen van rekenen, lezen, taal en spelling. Indien nodig krijgt uw kind extra uitleg.   

De training is bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8 in Amersfoort en omstreken. Voor groep 5 en 6 hebben wij ook lessen, vraag vrijblijvend wat Focus23 voor jullie kunnen betekenen.

Waarom een Cito toetstraining?

De (Cito) (eind)toets brengt voor veel leerlingen grote druk met zich mee. Door een goede voorbereiding is het mogelijk om de stress te verminderen en uw kind bij te spijkeren om zo een reële en zo goed mogelijke score op de eindtoets te behalen.

Ik spijker uw kind bij op de getoetste onderwerpen en leren hem of haar de vraagstelling goed te doorgronden. De Cito training is daarmee een goede aanvulling op het reguliere basisonderwijs en kan nét het laatste steuntje in de rug van uw kind zijn. Door de zeer kleine samenstelling is er veel ruimte voor vragen en is er vanzelfsprekend veel persoonlijke aandacht.